• New

Susu Kopi Hamzah Suami untuk Ikhtiar Kehamilan

Selling Price
RM 75.00
Original Price
RM 120.00
Discount Rate
38% OFF
Option
+-

Sold by MyMurah.com

Visit
 
Report

LIHAT VIDEO2 SUSU HAMZAH :
http://www.MyMurah.com/HMZH

 


Anda Mempunyai Masalah ?

Dah berikhtiar dengan SUSU KOPI ARAB HAMZAH ?

Bagi pasangan yg ber'TTC' mesti dah biasa dengarkan petua dan tips utk mudah hamil dgn mengamalkan susu kambing, buah zuriat, habatussauda, halba dan macam-macam lagi. kan?

 


Alhamdulillah ramai yg dgn izin Allah berjaya hamil dgn mengamalkan petua-petua dan tips di atas dengan konsisten. Sebab bahan2 tersebut mmg terbukti bagus dan ada khasiat yg tinggi utk meningkatkan kesuburan suami isteri. Tapi haruslah diimani bahawa itu hanyalah asbab dan yg mengurniakan rezeki itu adalah hanya Allah swt. Kita hanya berikhtiar.

Cuma nak dapatkan dan nak menyediakan bahan-bahan ni agak susah, bagi yg dah mencuba tu mesti setujukan? Susah nak cari susu kambing segar di pasaran sekarang, kalau ade pun tak boleh beli banyak2 dan simpan sebab mudah rosak. Itu belum citer bau hamis die yg ramai tak tahan nak minum. Minum rebusan buah zuriat. Nampak mudah jer kan? Tapi sape yg dah try mesti setuju yg nak mendapatkan buah zuriat dah la susah, nak mengopeknya pun sgt-sgt mencabar dan kena rebus pulak sampai keluar warna mcm air teh.

 



 


Kami menghasilkan Susu Buah Zuriat KHAWLAH utk memudahkan anda mengamalkan dan mendapat khasiat dari bahan-bahan tersebut iaitu Susu Kambing, Buah Zuriat, Kurma dan Madu. Untuk menghilangkan bau hamis susu kambing, kami menambahkan perisa Vanilla yg sedap dan lazat. Dan serbuk buah zuriat yg kami gunakan adalah 100% dari buah zuriat asli yg diproses sendiri, tiada sebarang campuran atau sintetik. Susu ni boleh diamalkan sekali suami dan isteri.

Sebenarnya Susu Buah Zuriat Khawlah & Susu Kopi Arab Hamzah sama khasiat cuma untuk Susu Kopi Arab Hamzah ada tambahan arabica coffee & habatussauda untuk gandakan lagi kesuburan suami & rasa kafein.
Sebab kebanyakkan suami lebih sukakan rasa kopi. Sebab tu sekarang ni, kami keluarkan Susu Kopi Arab Hamzah untuk para suami.

 


 


Cara nak amalkan pun senang sangat..
Hanya bancuh 1 sachet dengan 150ml air suam dan kacau atau shake. Minum ketika perut kosong samaada pagi sebelum sarapan atau malam sebelum tidur. Jangan gunakan air yg terlalu panas utk mengelakkan dari khasiatnya hilang. Susu Kopi Arab HAMZAH ni boleh diminum utk suami dan isteri. Lagi bagus diminum ketika masih suam.

 
1 botol mengandungi 20 sachet untuk kegunaan 20 hari
 



Sudahkah anda berikhtiar dengan petua moden ni?

  • Tiada bau hamis.
  • Senang sgt nak amal, koyak sachet dan bancuh dengan air suam.
  • Suami isteri boleh minum setiap pagi.




 

 



   

'HMZH' +6013-9512445


Info Detail, Video, Testimoni & Order Online

www.MyMurah.com/HMZH





• Postage by POSLAJU only around Malaysia. Take 1-5 working days to deliver depend on location.
• Postage on Sunday, Tuesday & Thursday at 12.00 pm every week... 3 X weekly.
• The information of the item is CONFIDENTIAL and INVISIBLE

View more detail

Reviews & Feedback

Product Reviews ()

Already purchased this product? Write your review here.

    Feedback ()

    Satisfied with the seller's service after purchased? Write your feedback here.

      Product Q&A

      answered
        • Topic

        /300

        (this will only be visible between you and seller)
        • All your Q&A posts are available in My Page > My Shopping Talk > My Q&A History.
        • Once seller replies, you will be notified by email.
        • Your posts may be removed and 11street reserves the right to suspend your account if inappropriate contents are found;
          • Any implication of direct trade / discounts with your contact number, email address, or any offline contact point.
          • Any indication of libel/defamation, inappropriate price comparison, unrelated ads, etc.
        Submit Question

        Exchange & Return Policy

        Seller's Information

        Seller MyMurah.com
        Shipping from
        Return/Exchange address
        Notice on Return/exchange • sms/whtsApp HMZH ke +6013-9512445
        • Layari: www.MyMurah.com/HMZH

        11Street Return/Exchange Policy

        1. Cancellation
          • Request for cancellation if product has not been dispatched after payment completion.
          • Strictly no cancellation for E-voucher after purchased.
        2. Return
          • Request for return within 7 calendar days following delivery date.
          • Check seller's approval on buyer's request.
          • Buyer sends product in question to seller.
          • Seller receives and checks returned product.
          • Seller approves return and return is completed.
          • Strictly no return or refund for E-voucher.
        3. Exchange
          • Request for exchange within 7 calendar days following receipt of delivery.
          • Check seller's approval on buyer's request.
          • Buyer sends product in question to seller.
          • Seller receives and checks returned product
          • Seller send new product to buyer, and buyer receives it, and exchange is completed.
          • No exchange for E-voucher purchased.

        How to Request for Cancellation/Return/Exchange

        • You can request for cancellation after completing payment and if product has not been dispatched by then, cancellation request is approved and you can receive refund.
          But, in case seller has already dispatched product, cancellation request can be rejected.
        • You can request for return after obtaining product, you should send the product in question to seller.
          After seller checks if returned product is flawed, and approves your request, return is completed and payment is refunded.
        • You can request for exchange if wrong product is shipped, you should send the product in question to seller.
          After seller checks if returned product is flawed, seller approves your request, and re-sends new product.

        Criteria for Return/Exchange

        You can request for return/exchange within 7 calendar days following delivery date. But return/exchange request cannot be made in following cases:

        • When request due to change of mind is made after 7 calendar days following delivery date
        • When product is used, destroyed or damaged
        • When tag attached to product is removed or package of product is opened and product value is damaged
        • When sealed package is opened or packaging materials are lost
        • When too much time has passed and product value has so decreased that its re-sale is not possible
        • When return/exchange request is made for customized product such as hand-made shoes or accessories
        • When components of product (including free gift) have been used or lost
        • When buyer did not follow instructions included in product

        As e-voucher products are immediately sent to your e-mail, returns/exchanges are not available. Please take note of this before purchase, and input your e-mail address correctly.

        As Mobile Top-up products are directly reloaded on your cell phone number, returns/exchanges are not available. Please take note of this before purchase, and enter your cell phone number correctly.

        For any inconvenience regarding Cancellation/Return/Exchange, please email to hello@11street.my and we will do our best to help you.

        Notice

        • Please note that, direct transaction with the seller without using 11street payment service can cause problems such as; not receiving the product, receiving different product etc.
        • For sales products and contents registered by the seller, 11street run by Celcom Planet has no responsibility on any of the registered contents.

        Successfully added to cart.

        Susu Kopi Hamzah Suami untuk Ikhtiar Kehamilan

        Total
        Continue Shopping
        Checkout Now

        Error add cart. Please try again

        Order Summary

        Susu Kopi Hamzah Suami untuk Ikhtiar Kehamilan

        Total
        Continue Shopping
        Checkout Now