Cocoa Collagen Power Plus (SY Resources) 3Box

Selling Price
RM 57.00
Discounted Price
RM 53.01
7%
Shipping information
Shipping Method

Courier Service (Bundle Shipping is Available)

Shipping Rate Notice by Location
  • West Malaysia

    RM 9.00 for up to 1 kg 
    RM 3.00 for each additional 1 kg

  • Sabah

    RM 17.50 for up to 1 kg 
    RM 15.10 for each additional 1 kg

  • Sarawak

    RM 17.50 for up to 1 kg 
    RM 15.10 for each additional 1 kg

* The actual shipping fee to be applied can differ according to product qty or options, so please check Shopping Cart page or Order/Payment page.

Close
  • West Malaysia RM 9.00
  • Sarawak RM 17.50
  • Sabah RM 17.50

Estimated Delivery: 2 - 6 days Information

Quantity
Buy Now Add to Cart Wish List
Add to Shopping Cart

The item has been added to your Shopping Cart.

Close
Add to Wish List

The item has been added to your Wish List.

Close

Basic Information of Product

Basic Information of Product
Product Status/Sales Type New Product No. 1396629
Weight (kg) 0.8 kg Country of Origin N/A
Shipping Method

Courier Service

GST Applicable Not Applicable (Non-GST seller)
Tax Invoice No
After Sale Service chang.yinkai@gmail.com

11street receives report on products to protect buyers’ right. For further information on safe trade, please contact us.

Reportgo

For order related and other issues, kindly click on E-mail Enquiry here.

E-mail Enquiry

Bahasa Malaysia

Cocoa Collagen Power Plus
 
AKHIRNYA..... dapat gak i reveal this healthy and beauty product yang dah lama i consume, produk nie yang i rasakan sangatla sesuai dengan khususnya bagi wanita yang dah meningkat usia, which bila u da reach age 25 and above, kulit2 and segala benda yang membantu dalama proses menghalang penuan dalam badan akan berkurang.. aspecially collagen dalam badan dan ia boleh menyebabkan kulit menjadi kering n kusam.
 
Product yang i dah consume lama nie, i think sekarang sangat terhangat di pasaran, which if you gi mana2 or google blog orang lain, for sure they will talk about this product. 
 
product yang i consume tu adalah COCOA COLLAGEN POWER PLUS (aleh tajuk kat atas dah mention dah nama nyer... dramatik sungguh la)
 
ok, first product nie, di introduce by my mom... my mom nie kalau korang nak tahu, dia adala ratu segala ratu dalam jamu n produk kecantikan.. pantang ada produk yang berkualiti or yang berkhasiat.. dia la orang pertama yang mencuba..
 
so bila i start kawin, dia pun suggest la, yang i patut minum cocoa collagen nie... yes this produk, cara pemakanan nyer adalah minuman.. but believe me, minuman nie sangat sedap, ko boleh jadi ketagih la...
 
so after kawin i tak minum lagi, one day, saja2 je suka last2 jadi favorite minuman nowdays. tapi stop lebih kurang setahun last year, which masa tu i preggy kan.. which orang cakap kalau preggy, tak di galakkan ibu2 mengandung makan collagen, sebab baby tak memerlukan collagen..  masa preggy memang i tak consume satu pun produk kesihatan or kecantikan.. memang masa mengandung nie, macam2 la masalah kulit timbul..
 
but alhamdulillah, after deliver n masa dalam pantang, i terus start balik minum cocoa collagen power plus nie..
 
memang di akui, kiranyer my testimonial minum produk nie.. kulit start pulih, which segala jeragat n kulit kusam semakin hilang... walaupun i lambat tapi memang berkesan..
tapi yang paling i suka minum nie, susu badan memang banyak terhasil la... sangat2 banyak.. memang meriah la anak aku minum susu kan... 
 
selain dari itu, cocoa collagen nie terdapat dapat mengembalikan keremajaan wanita katanya.. memang betul pun.. kat sini nad attachkan apa kandungan dalam cocoa collagen nie and fact about the product...
 
Kandungan Cocoa Collagen Power Plus:
 
1. Marine Collagen - membantu mengimbangi hormon, mencantikan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit anda..
 
2. Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot - otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
 
3. Lobata - membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung ( yang nie memang true, sebab it's work at me)
 
4. Krimer bukan tenusu - membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
 
5. Dextrose Monohydrate - Melambatkan proses penuaan
and  lastly
6. Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan
 
 
 
 
Antara Kebaikan dan Khasiat mengamalkan Cocoa collagen power plus nie:
 
1. Membantu mengimbangi hormon
 
2. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
 
3. Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
 
4. Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
 
5. Melambatkan proses penuaan
 
6. Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
 
7. Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
 
8. Mencerahkan kulit secara semulajadi
 
9. Memberikan tenaga
 
10. Membantu mengurangkan keguguran rambut
 
11. Melancarkan peredaran darah dalam badan
 
12. Mengimbangi berat badan
 
13. Meningkatkan daya penghadaman
 
14. Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
 
 
 
Cara Pengambilan Cocoa Collagen Power Plus
 
- Cocoa Collagen hendaklah di sediakan atau di bancuh dengan air panas/air suam supaya serbuk dan kandungannya benar-benar larut.
 
- Minum setengah jam sebelum sarapan pagi atau setengah jam sebelum makan malam.
 
 
- Boleh juga diminum 2 kali sehari. Tetapi sudah memadai hanya satu sachet sehari untuk merasai perbezaannya.
tapi nad minum cocoa nie 2 paket sehari.. bergantung pada nafsu nk minum.. sebab ia sangat la sedap .. tak tipu k.. (^_^)
 
 
Penggunaan Cocoa Collagen Power Plus
 
1. Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas (sudah berkahwin/belum berkahwin) boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini.
 
2. Ibu-ibu lepas bersalin (amat digalakkan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman)
 

 

3. Dilarang sama sekali untuk wanita yang mengandung & juga lelaki..

Seller Information

Seller Information
Seller MPEshop
Ship-From Address Raub, Pahang
Return/Exchange Address Raub, Pahang
Notice on Return/Exchange chang.yinkai@gmail.com

Return / Exchange Policy

  1. Cancellation
    • Request for cancellation if product has not been dispatched after payment completion.
  2. Return
    • Request for return within 7 calendar days following delivery date.
    • Check seller’s approval on buyer’s request.
    • Buyer sends product in question to seller.
    • Seller receives and checks returned product
    • Seller approves return and return is completed.
  3. Exchange
    • Request for exchange within 7 calendar days following receipt of delivery.
    • Check seller’s approval on buyer’s request.
    • Buyer sends product in question to seller.
    • Seller receives and checks returned product
    • Seller send new product to buyer, and buyer receives it, and exchange is completed.
  • How to Request for Cancellation/Return/Exchange
    • You can request for cancellation after completing payment and if product has not been dispatched by then, cancellation request is approved and you can receive refund.
      But, in case seller has already dispatched product, cancellation request can be rejected.
    • You can request for return after obtaining product, you should send the product in question to seller.
      After seller checks if returned product is flawed, and approves your request, return is completed and payment is refunded.
    • You can request for exchange if wrong product is shipped, you should send the product in question to seller.
      After seller checks if returned product is flawed, seller approves your request, and re-sends new product.
  • Criteria for Return/Exchange

    You can request for return/exchange within 7 calendar days following delivery date. But return/exchange request cannot be made in following cases:

    • When request due to change of mind is made after 7 calendar days following delivery date
    • When product is used, destroyed or damaged
    • When tag attached to product is removed or package of product is opened and product value is damaged
    • When sealed package is opened or packaging materials are lost
    • When too much time has passed and product value has so decreased that its re-sale is not possible
    • When return/exchange request is made for customized product such as hand-made shoes or accessories
    • When components of product (including free gift) have been used or lost
    • When buyer did not follow instructions included in product
  • As e-voucher products are immediately sent to your e-mail, returns/exchanges are not available. Please take note of this before purchase, and input your e-mail address correctly.
  • As Mobile Top-up products are directly reloaded on your cell phone number, returns/exchanges are not available. Please take note of this before purchase, and enter your cell phone number correctly.

For any inconvenience regarding Cancellation/Return/Exchange, please contact Customer Service at 03-2720 0000 and we will do our best to help you.

Notice

  • Please note that, direct transaction with the seller without using 11street payment service can cause problems such as; not receiving the product, receiving different product etc.
  • For sales products and contents registered by the seller, 11street run by Celcom Planet has no responsibility on any of the registered contents.