Free Shipping

Aura Slim Shake + Icycool Package *Free Shipping * Free Gift

Selling Price
RM 185.00 (GST Included)
Shipping
  • Free
Quantity
Buy Now Shopping Cart Wish List
Add to Shopping Cart

The item has been added to your Shopping Cart.

Close
Add to Wish List

The item has been added to your Wish List.

Close

Basic Information of Product

Basic Information of Product
Product Status/Sales Type New Product No. 375187
Weight (kg) 1 kg Country of Origin N/A
Shipping Method

Courier Service

GST Applicable Standard Rate
Tax Invoice Yes (available in My Page)
After Sale Service Refer to product description

11street receives report on products to protect buyers’ right. For further information on safe trade, please contact us.

Reportgo

For order related and other issues, kindly click on E-mail Enquiry here.

E-mail Enquiry


Aura Slim Shake + Icycool Package *Free Shipping * Free Gift
Feature available to Store Members

aurawhite-stock-malaysia
Free Gift

1. 1 x shaker
2. 1 x Aura White Diamond Nano Collagen
3. 1 x Shieseido Black Mask
4. 1 x Shiseido White Mask
5. 1 x Shieseido Naturgo Mask
6. 1 x Collagen Crystal Clear Eye Mask
7. 1 x Poslaju to Malaysia (include Sabah & Sarawak)

☆ ALL IN ONE FORMULA: 4 IN 1 SLIMMING CONCEPTS – DETOX, BURN, SLIM & SHAPE
☆ WEIGHT CONTROL SYSTEM
☆ 100% NATURAL INGREDIENTS
☆ CLINICALLY PROVEN ADVANCED FORMULA
☆ KONSEP PELANSINGAN TERKINI DARI KOREA DENGAN APLIKASI TEKNOLOGI NANO
☆ CHANGE YOUR BODY CHANGE YOUR LIFE!

Aura Slim Shake adalah program berkonsepkan pelangsingan terkini dari Korea dengan aplikasi teknologi nano. Ia diformulasikan untuk membantu anda mengurangkan berat badan secara sihat dengan pengambilan secara konsisten.

auraslim-program-malaysia Program ini berfungsi dengan mengawal jumlah karbohidrat yang kita makan seperti gula, roti, pasta, nasi, kentang, tepung gandum dan sebagainya yang digunakan oleh badan untuk mengekalkan tahap keseimbangan sumber tenaga utama.

Hampir semua orang mempunyai keperluan kalori yang berbeza setiap hari, atau dalam erti kata lain, keperluan jumlah tenaga yang berbeza dalam badan untuk tujuan pembakaran lemak setiap hari. Ini adalah ditentukan oleh banyak faktor seperti umur, jantina, jenis badan, status kesihatan dan tahap aktiviti fizikal.

Aura Slim Shake dihasilkan dengan gabungan buah-buahan segar yang mempunyai khasiat yang baik untuk mengawal berat badan. Gabungan enzim dan vitamin yang tinggi yang terdapat dalam kandungan Aura Slim dapat mempercepatkan pembakaran lemak dan menyumbang kepada pembentukan serat di dalam tubuh. Apabila seseorang kekurangan serat ia meningkatkan risiko untuk penyakit seperti buasir, sembelit, obesiti, kencing manis, penyakit chrohn dan diverticulitis.

Prebiotik fiber boleh membantu mengurangkan lemak dalam darah, penyerapan mineral terutamanya magnesium, kalsium dan zat besi. Ia juga mengekalkan tahap kolestrol yang rendah, mengurangkan toksin dan sebagainya. Penyelesaiannya dengan Aura Slim Shake anda mampu untuk mengecapi berat badan ideal yang diingini hari ini. Diet yang seimbang membantu mengekal tubuh badan yang diidamkan. Amalan pemakanan terbaik untuk kesan efektif dan selamat.

Kelebihan & Kebaikan AURA SLIM SHAKE:
1. EFEKTIF, SELAMAT DAN SEMULAJADI
2. TANPA PERLU BERLAPAR
3. CERGAS & BERTENAGA
4. TIADA KESAN SAMPINGAN, TIADA CIRIT BIRIT, TIADA SEMBELIT
5. TEKNOLOGI NANO KESAN YANG CEPAT
6. TINGKATKAN PEMBAKARAN KALORI

PROGRAM AURASLIM SHAKE
JOM SLIM SECARA SIHAT!!!!

1-7 HARI:
-Memudahkan pelawasan bahan kumuhan
-Detoxifikasi pembuangan toksin
-Meningkatkan kadar metabolisme

8-15 HARI:
-Pembuangan air besar yang konsisten
-Kesegaran & tahap tenaga bertambah
-Proses pembakaran lemak lebih cepat

16 HARI DAN KE ATAS:
-Sistem penghadaman lebih baik
-Badan sihat & ketahanan lebih baik
-Berat badan menurun berperingkat
-Perut buncit hilang & bentuk badan langsing

KANDUNGAN UTAMA AURASLIM:
Apple, Kiwi, Cherry, Strawberry, Raspberry, Vegetable Concentrate L-Carnitine, Maquiberry, Cranberry, Fruit Fibre, African Manga, Garcinia Cambogia, Orange, Inulin, Pineapple, Grape Seed.

Cara Pengambilan:
1. Bancuh 2 scoop AURASLIM SHAKE yang lazat bersama 120ml air kosong @ sejuk.
2. Shake well & minum! Easy as 123!
3. Amalkan pengambilan sebaik-baiknya sebelum sarapan dan makan malam setiap hari.
4. Kurangkan makanan bergula, berlemak & karbohidrat tinggi.
5. Lakukan senaman ringan jika anda kelapangan. Senaman adalah penting untuk meningkatkan stamina.
6. Pengambilan makanan segar seperti sayur-sayuran, buah-buahan & makanan berprotein tinggi membantu anda mendapat diet yang seimbang! Mari Diet Sihat dengan AURASLIM SHAKE uollsss!!

auraslim-features-malaysia

♥ 5x lifting system
Bukan sekali, bukan 2 kali, tp 5 kali lifting system. apa tu lifting system? lifting system ni lah yg berfungsi untuk mengangkat aset anda, supaya lebih mantap! menganjalkan kulit anda, membetuk tubuh badan yg ideal, dan sebaginya.

♥ Fruity scent
Pejamkan mata anda, bygkan, anda ditenggelami oleh buah buah segar, baunya yg memukau! aduhhh, sedapnya. Apa, tak suka buah? memang xcool! hehe. setiap kali anda sapukan icy cool ni, anda boleh rasakan haruman buah buahan yg sgt memukau! memang lah rasa segar, cik abg pun nt suke rapat2. hehe. mcm fereena ke felinna ke, bau mereka lebih kepada bau mcm perfume kan? tapi yg ni bau buah buahan! memang rasa natural gila! *eksited

♥ Mengandungi vitamin a/c/e, collagen dan mcm2 lagi!
Dengan adanya vitamin2 ni, apa uols akan dapat? first sekali ialah kulit yang anjal dan haluskan kulit! best tak best tak? selain tu juga, ia juga dapat menghilangkan sel2 mati, dan diformulasi khas utk anda yg kulit snsitif "kulit manja", paling best ada PRO VIT B. vit b ni bagus utk kulit, sebab dia agen nk bg kulit ni relaks relaks gitu! selain tu, blh hilangkan stechmark dan sbginya!

♥ Provitamin B5 ternyata banyak manfaatnya bagi manusia.
Salah satu manfaatnya adalah untuk kulit dan rambut. Ia dapat buatkan kulit dan rambut menjadi lebih sehat dan lebih baik cantik. Walau belum banyak digunakan dalam dunia bisnis kecantikan, tapi manfaatnya sgt meguntungkan!

♥ Provitamin B5 digunakan dalam produk perawatan kulit kerana mampu menstabilkan metabolisme pada permukaan kulit, provitamin B yang digunakan pada kulit dapat membantu losyen ini meresap ke epidermis kulit yg paling dlm, dan dpt membentuk pigmen kulit yg baru! WHOAAAAA

♥ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais

auraslim-icycool-malaysia

FUNGSI UTAMA :
* Membantu menganjalkan & menghaluskan kulit
* Membakar lemak dengan kaedah thermo ais
* Menurunkan berat badan
* Membekalkan oksigen kepada kulit
* Mengurangkan selulit
* Membantu masalah rekahan di tumit kaki
* Mengempiskan perut+ Haruman buah-buahan segar yang memukau
* Formulasi inovatif untuk melangsingkan tubuh
* Mengurangkan stretch mark
* Tidak melekit & lebih selesa
* Menghilangkan sel-sel kulit mati
* Kesegaran terasa pada setiap sapuan
* Mengandungi multi vitamin serta pro Vit B5
* Membentuk tubuh badan ideal
* Sesuai bagi mereka yang kulit sensitif
* Kesan dapat dilihat dengan pantas dengan kegunaan yang konsisten.
* Detoxifikasi menyingkirkan toksin dalam tubuh
* Efektif untuk mereka yang dalam pantang

auraslim-shaping-gel-malaysia


WE, BUBBLE ONLINE MARKETING, AWARDED TOP STOCKIST!
aura-white-top-stockist








Last Updated @ 7/24/2014 2:45:51 PM


Seller Information

Seller Information
Seller andrewlyf
Ship-From Address Seri Kembangan, Selangor
Return/Exchange Address Seri Kembangan, Selangor
Notice on Return/Exchange Refer to product description

Return / Exchange Policy

  1. Cancellation
    • Request for cancellation if product has not been dispatched after payment completion.
  2. Return
    • Request for return within 7 calendar days following delivery date.
    • Check seller’s approval on buyer’s request.
    • Buyer sends product in question to seller.
    • Seller receives and checks returned product
    • Seller approves return and return is completed.
  3. Exchange
    • Request for exchange within 7 calendar days following receipt of delivery.
    • Check seller’s approval on buyer’s request.
    • Buyer sends product in question to seller.
    • Seller receives and checks returned product
    • Seller send new product to buyer, and buyer receives it, and exchange is completed.
  • How to Request for Cancellation/Return/Exchange
    • You can request for cancellation after completing payment and if product has not been dispatched by then, cancellation request is approved and you can receive refund.
      But, in case seller has already dispatched product, cancellation request can be rejected.
    • You can request for return after obtaining product, you should send the product in question to seller.
      After seller checks if returned product is flawed, and approves your request, return is completed and payment is refunded.
    • You can request for exchange if wrong product is shipped, you should send the product in question to seller.
      After seller checks if returned product is flawed, seller approves your request, and re-sends new product.
  • Criteria for Return/Exchange

    You can request for return/exchange within 7 calendar days following delivery date. But return/exchange request cannot be made in following cases:

    • When request due to change of mind is made after 7 calendar days following delivery date
    • When product is used, destroyed or damaged
    • When tag attached to product is removed or package of product is opened and product value is damaged
    • When sealed package is opened or packaging materials are lost
    • When too much time has passed and product value has so decreased that its re-sale is not possible
    • When return/exchange request is made for customized product such as hand-made shoes or accessories
    • When components of product (including free gift) have been used or lost
    • When buyer did not follow instructions included in product
  • As e-voucher products are immediately sent to your e-mail, returns/exchanges are not available. Please take note of this before purchase, and input your e-mail address correctly.
  • As Mobile Top-up products are directly reloaded on your cell phone number, returns/exchanges are not available. Please take note of this before purchase, and enter your cell phone number correctly.

For any inconvenience regarding Cancellation/Return/Exchange, please contact Customer Service at 03-2720 0000 and we will do our best to help you.

Notice

  • Please note that, direct transaction with the seller without using 11street payment service can cause problems such as; not receiving the product, receiving different product etc.
  • For sales products and contents registered by the seller, 11street run by Celcom Planet has no responsibility on any of the registered contents.